drivesafe 350x350 zwart

DriveSafe brillenglazen

DriveSafe glazen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften qua zicht van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen met hun dagelijkse glazen.

digital 350x350

Digital brillenglazen

Gefocust op het moderne leven. ZEISS digitale brillenglazen geven u een totaal nieuw zicht op uw smartphone, tablet of tv. Perfect afgestemd op het gebruik van digitale apparaten.

adaptive 350x350

AdaptiveSun brillenglazen

ZEISS AdaptiveSun zonneglazen passen zich snel aan veranderend licht aan – voor extra gebruiksgemak. Slimme zonnebrilglazen voor een praktische, modieuze stijl.

enkelvoudig 350x350

Enkelvoudige brillenglazen

Brillen met enkelvoudige glazen zijn geschikt voor mensen die slechts op één afstand een bril nodig hebben. Bijvoorbeeld een lees- of computerbril óf een bril om veraf scherp te kunnen zien.

zeiss mf glazen 350x350

Multifocale brillenglazen

De ‘armen worden te kort’ en iets van dichtbij bekijken is niet meer zo gemakkelijk. Multifocaal biedt de mogelijkheid om zowel van veraf tot dichtbij scherp te kunnen zien met slechts één bril.

350x350

i.Scription

Brillenglazen met ZEISS i.Scription technologie zijn tot in het kleinste detail aangepast op uw ogen om voor een helderder, nog beter zicht met verhoogd contrast te zorgen.

EnergizeMe key visual.jpg350

EnergizeMe

Deze brillenglazen met innovatieve technologie en een hoge kwaliteit coating helpen om, na het dragen van contactlenzen, de ogen te ontspannen en voorkomt oogstress door digitale apparatuur.

multifocaal advies 350x350

Multifocaal Advies

Draagt u al een multifocale bril maar is het niet wat u ervan had verwacht? Bent u al een aantal keer terug geweest maar zonder resultaat? Onze Multifocaalspecialisten adviseren u graag.

20_13_office_lenses_Chart.jpg 350

Computer brillenglazen

Mensen zijn vaak achter het beeldscherm te vinden. Ideaal voor hen zijn computer/ officeglazen. Dit is de oplossing voor het kijken naar een beeldscherm en tegelijk te kunnen lezen.