NIEUW: Red Bull SPECT zonnebrillen

Nieuwe collectie zonnebrillen van Red Bull binnen! Dit is toch wel 1 van de leukere kanten van ons vak. Een nieuwe lijn brillen vinden die helemaal geweldig is en ook nog iets innovatiefs heeft.

Een paar weken geleden was de vertegenwoordiger van Red Bull SPECT in de winkel met de nieuwste collectie. Hoe blij kun je zijn. Wat een leuke, sportieve collectie voor een goede prijs. Zeker omdat de glazen allemaal gepolariseerd zijn.

Het innovatieve van de brillen is, dat er een sportveer in verwerkt is. Wie kent ze niet van vroeger? De sportbrillen met krulveer die je om je oor heen zet? Verschrikkelijk om te zien, maar wel ontzettend handig. Red Bull heeft dit verwerkt in de veer zonder dat je het gelijk ziet. Dussss….zit je lekker op een terrasje of in de auto dan schuif je het niet uit, maar ga je met dezelfde bril sporten, fietsen of het water op? Schuif de krulveren uit, zodat de bril niet van je hoofd af kan vallen en lekker stevig zit.

Iedere Formule 1 racefanaat heeft natuurlijk het weekend van 18 mei in de agenda staan. De Jumbo (Red Bull) racedagen zijn er dan op het circuit van Zandvoort. Hoe cool is het dan om heerlijk in het zonnetje naar de Races te kijken met je Red Bull SPECT zonnebril op en misschien Max Verstappen tegen het lijf te lopen?

Mocht je een leuke zonnebril nodig hebben en graag naar de racedagen willen, kom dan nu een Red Bull SPECT zonnebril shoppen en maak kans op 2 gratis kaartjes voor de racedagen op het circuit van Zandvoort op zaterdag 18 mei!

Groetjes,

Chantal