Partners

ZEISS

ZEISS is een internationaal toonaangevend bedrijf, actief in optica en opto-electronica. ZEISS ontwikkelt en produceert niet alleen lithografie-optica, metrologie, microscopen, medische techniek en brillenglazen maar ook foto- en filmobjectieven, verrekijkers en planetaria.

SBB

SBB kenniscentrum bouwt samen met partners aan goed beroepsonderwijs voor kleinschalige beroepsgroepen met specialistisch vakmanschap.

SBB kenniscentrum werkt voor beroepsgroepen met vraag naar goed geschoolde vakmensen en met economische, maatschappelijke en/of culturele betekenis voor de BV Nederland.

Sint Antonius Ziekenhuis Woerden

Op 1 juli 2015 is Ponsioen Optiek een samenwerking aangegaan met de afdeling Oogheelkunde van het St. Antonius Ziekenhuis te Woerden. Mocht er tijdens ons refractie- /oogonderzoek een extra controle nodig zijn van de oogarts, verwijzen wij u graag door naar het dit ziekenhuis. Is er ook nog spoed,  dan is direct contact met de oogarts mogelijk. Het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden heeft een zeer deskundig team. We zijn erg blij met deze samenwerking.