Partners

ZEISS

ZEISS is een internationaal toonaangevend bedrijf, actief in optica en opto-electronica. ZEISS ontwikkelt en produceert niet alleen lithografie-optica, metrologie, microscopen, medische techniek en brillenglazen maar ook foto- en filmobjectieven, verrekijkers en planetaria.

Meer over ZEISS

ANVC

De Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC) is opgericht in 1966.
De ANVC is een kwaliteitsvereniging, die ruim 90% van de alle gediplomeerde contactlensspecialisten vertegenwoordigt.

De aangesloten contactlensspecialist zal de door de ANVC vastgestelde kwaliteitsnormen moeten nastreven door het leveren van kwaliteitsproducten en de meest optimale zorg. Zorg voor de consument staat daarbij hoog in het vaandel.

Een contactlensspecialist heeft na een vierjarige opleiding tot opticien een tweejarige vervolgopleiding gevolgd tot contactlensspecialist.

Meer over ANVC

SVGB

SVGB kenniscentrum bouwt samen met partners aan goed beroepsonderwijs

voor kleinschalige beroepsgroepen met specialistisch vakmanschap

SVGB kenniscentrum werkt voor beroepsgroepen met vraag naar goed geschoolde vakmensen en met economische, maatschappelijke en/of culturele betekenis voor de bv Nederland. Op dit moment ondersteunen onze vaste brancheteams 24 beroepsgroepen in de gezondheidstechnische, creatief-technische en ambachtelijk technische sector.

Meer over SVGB

Samenwerking St Antonius Ziekenhuis Woerden

Op 1 juli 2015 is Ponsioen Optiek een samenwerking aangegaan met de afdeling Oogheelkunde van het St. Antonius Ziekenhuis te Woerden. Mocht er tijdens ons refractie- /oogonderzoek een extra controle nodig zijn van de oogarts, verwijzen wij u graag door naar het dit ziekenhuis. Is er ook nog spoed,  dan is direct contact met de oogarts mogelijk.

Het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden heeft korte wachttijden en een zeer deskundig team. We zijn erg blij met deze samenwerking.

Meer over het St. Antonius Ziekenhuis