zonnebrillen

Zonnebrillen

In onze collectie hebben wij gewone zonnebrillen maar ook speciale ski- en sportzonnebrillen. U kunt kiezen uit de nieuwste modellen en de laatste trends. Wilt u een zonnebril op sterkte? We hebben verschillende mogelijkheden voor u.  Bezoek ons in de winkel voor meer informatie.

monturen

Monturen

Bent u op zoek naar een leuke, trendy, moderne of juist klassieke bril? We nemen alle tijd voor u om het perfecte montuur bij uw gezicht te vinden. Uw kleding kunt u dagelijks wisselen maar een bril heeft u doorgaans toch dagelijks op. Reden te meer om kritisch te zijn bij de keuze van de juiste bril.

350x250

Onze Specialisten

Ons team specialisten bestaat uit gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten met 20 jaar optiekervaring. Wij zijn erg enthousiast en hopen dat u zich als klant bij ons thuis voelt. Wij willen een gemoedelijke sfeer creëren, waarin persoonlijke aandacht en service vanzelfsprekend is.

Carl_Zeiss_logo-700x700

Zeiss

Bij Ponsioen Optiek kunt u terecht voor allerlei soorten brillenglazen, o.a Enkelvoudige glazen, Multifocale glazen, Bifoclae glazen, Digital glazen, DriveSafe glazen, Office glazen (computer), piano glazen e.a. Naast het assortiment glazen van ZEISS leveren wij ook glazen van Essilor, Hoya, Rodenstock en andere fabrikanten.

contactlenzen

Contactlenzen

Bij Ponsioen Optiek kunt u terecht voor allerlei soorten contactlenzen. Zoals de traditionele harde, vormstabiele, lenzen en daarnaast diverse zachte zuurstofdoorlatende lenzen. Er zijn enkelvoudige lenzen (voor veraf), lenzen voor ogen met cilinders en ook meervoudig, dus met leesgedeelte voor scherp zicht op alle afstanden.

brilspray

Bril schoonmaak tips

Om optimaal plezier te blijven houden is het zeer belangrijk om de bril op de juiste manier schoon te maken. Gebruik de reinigingsspray Ponsioen Optiek. Deze spray is puur natuur en ruikt lekker fris. Beide zijden van het glas bespuiten en droogwrijven met een schone (microvezel) doek. Is het flesje op? Kunt u het gratis laten navullen in de winkel.

kinderbrillen

Kinderbrillen

We hebben een leuke, kleurrijke collectie kinderbrillen samengesteld. Je hebt keus uit meer dan 250 monturen! Bij aankoop van kinderbril zijn de standaard geharde en ontspiegelde kunststof glazen gratis. Je betaalt dus alleen het montuur. Complete kinderbrillen zijn bij ons verkrijgbaar vanaf €75.

mf specialist

Multifocaal Advies

Multifocale brillenglazen bieden de beste oplossing voor zichtproblemen. Draagt u al een multifocale bril maar is het niet wat u ervan had verwacht? Bent u al een aantal keer terug geweest maar zonder resultaat? Onze Multifocaalspecialisten adviseren u graag. Bel ons voor een afspraak of stuur een email.

Zorgverzekeringsmarkt.1

Zorgvergoeding 2021

Ponsioen Optiek is aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland. Wij werken samen Famed en zijn erkend door NUVO als optiekbedrijf. U heeft bij ons altijd recht op een vergoeding onder uw aanvullende verzekering. Wij declareren de bril direct bij uw zorgverzekeraar, dat is wel zo gemakkelijk!