De verschillende oogmetingen bij Ponsioen Optiek wordt altijd uitgevoerd door een erkende en gediplomeerde Opticien en/of Contactlensspecialist.
We nemen ruim de tijd om de meting zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Ook voor een prisma-meting kunt u bij Ponsioen Optiek terecht.

Vanwege Covid19 zijn er gepaste maatregelen genomen en dragen onze specialisten een mondkapje in de onderzoekruimte.

i profiler

Indicatie Oogmeting

Wij verrichten een objectieve refractie met behulp van een Zeiss i.Profiler. Een indicatie oogmeting duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. Maak een afspraak in de winkel of bel 0172-474 770 o.v.v. indicatie oogmeting. De indicatie meting is gratis.

oogmeting

Allround Oogmeting

Een allround oogmeting duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Wij nemen graag de tijd voor u. Naast de gebruikelijke subjectieve refractie, verrichten wij een nachtzichtmeting, onderzoeken wij ook direct de gezondheid van uw oog, wordt de oogdruk gemeten en indien nodig worden er ook prisma aangemeten. Een totaalpakket oogzorg dus. De kosten van een Allround Oogmeting zijn € 55. Bij aanschaf van een complete bril en/of glazen  krijgt u de kosten van de oogmeting in korting retour.

second opinion bij ponsioen optiek

Second Opinion meting

Bent u niet tevreden met uw huidige bril, kijkt de bril niet naar verwachting of heeft u andere klachten? Kom dan naar Ponsioen Optiek voor een second opinion. Wij controleren uw huidige bril, controleren de oogmeting en geven u een persoonlijk advies. Voor zowel enkelvoudig, multifocaal, bifocaal en/of office kunt u bij ons terecht. Maak nu een afspraak in de winkel. De kosten van een Second Opinion meting zijn € 55. Bij aanschaf van een vervangende bril en/of glazen bij Ponsioen Optiek krijgt u de kosten van de oogmeting in korting retour.

droge ogen consult

Droge ogen consult

Bij een droge ogen consult wordt het oog gecontroleerd met de spleetlamp (microscoop) om te bepalen welke behandeling het beste bij uw oog past. Heeft u last van droge ogen? Maak een afspraak, wij adviseren u graag.