zachte lenzen

Zachte contactlenzen

Tijdens het onderzoek zoeken we met je naar de juiste contactlenzen die het beste bij je passen, dit houdt in goede comfort en hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Er zijn daglenzen, weeklenzen en maandlenzen verkrijgbaar. Wil je zachte contactlenzen laten aanmeten? Maak hier een afspraak of bel 0172-474770 voor meer informatie.

vormstabiele lenzen

Vormstabiele contactlenzen

Vormstabiele contactlenzen worden op de maat van je oog gemaakt. Bij een cilinder of andere oogafwijking, zijn vormstabiele lenzen een betere keus dan zachte contactlenzen. Echter zijn vormstabiele contactlenzen wel lastiger te combineren met een bril. Wil je vormstabiele (harde) contactlenzen laten aanmeten? Maak hier een afspraak of bel 0172-474770 voor meer informatie.

medmont

Aanpassing & Controle

Bij een aanpassing wordt naast de allround oogmeting het oog gecontroleerd met de spleetlamp en de cornea-topograaf om zo de juiste lens te bepalen. Het is van essentieel belang dat je regelmatig je contactlenzen laat controleren. Het doel van een controle is om de gezondheid van uw ogen optimaal te houden en eventuele veranderingen in de sterkte aan te passen.

lenzenvloeistof

Contactlens vloeistoffen

Het is noodzakelijk dat iedere contactlens dagelijks wordt schoongemaakt met een daarvoor geschikte lenzenvloeistof. Een goede lenzenvloeistof doodt bacteriën en voorkomt ooginfecties. Zo zorg je goed voor je ogen en heb je iedere dag comfortabel zicht. Ook zorgt lenzenvloeistof ervoor dat je contactlenzen kunt bewaren zonder dat ze uitdrogen of beschadigd raken. Wij adviseren je graag in de winkel.