mf specialist

Multifocaal Advies

Multifocale brillenglazen bieden de beste oplossing voor zichtproblemen. Draagt u al een multifocale bril maar is het niet wat u ervan had verwacht? Bent u al een aantal keer terug geweest maar zonder resultaat? Onze Multifocaalspecialisten adviseren u graag. Bel ons voor een afspraak of stuur een email.

oogmeting

Allround Oogmeting

De allround oogmeting bij Ponsioen Optiek wordt altijd uitgevoerd door een erkende en gediplomeerde Opticien en/of Contactlensspecialist. We nemen ruim de tijd om de meting zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Ook voor een prisma-meting kunt u bij Ponsioen Optiek terecht.

specialisten

Onze Specialisten

Ons team specialisten bestaat uit gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten met 20 jaar optiekervaring. Wij zijn erg enthousiast en hopen dat u zich als klant bij ons thuis voelt. Wij willen een gemoedelijke sfeer creëren, waarin persoonlijke aandacht en service vanzelfsprekend is.

ursapharm

Droge ogen

De oorzaken van droge ogen kunnen heel verschillend zijn. Producten om het oog te bevochtigen moeten afgestemd worden op de individuele behoeften.Wij werken met oogdruppels van Ursapharm®. Deze druppels bieden voor vele problemen de juiste oplossing. Benieuwd of deze oogdruppels voor u de oplossing zijn?

41322820_717444595284279_2653128887755873706_n

i.Scription

U herkent het vast wel. ’s Avonds rijdt u met de auto en merkt dat u minder scherp ziet dan overdag, ook al draagt u dezelfde bril. U begint met uw ogen te knijpen, in een poging uw zicht te verbeteren. Met de ZEISS nachtzichtmeting simuleren wij deze donkere omstandigheden en sporen we alle oogfouten op die ’s nachts onscherp zicht veroorzaken.

s-l1000

Eye Care Cosmetics

Eye Care Cosmetics is een make-up lijn voor mensen met gevoelige ogen en/of een gevoelige huid. Eye Care Cosmetica heeft een zeer ruim assortiment van o.a. volumizing mascara, wenkbrauwpotloden en oogschaduwpotloden tot crème tegen wallen en rimpels en daarnaast ook 3 soorten make-up remover in lotion, milk of een 2 in 1 variant.