.

Oogmeting

De oogmeting bij Ponsioen Optiek wordt altijd uitgevoerd door een erkende en gediplomeerde opticien en/of contactlensspecialist. We nemen ruim de tijd om de meting zo nauwkeruig mogelijk uit te voeren. Ook voor een prismameting kunt u bij Ponsioen Optiek terecht.

Meer over Oogmeting

Cosmetica

Cosmetica voor uw klant met gevoelige ogen en een gevoelige huid. Vooral contactlensdraagers, hebben verzorgingsproducten en make-up nodig die garandeert volledig onschadelijk te zijn voor contactlenzen, huid en ogen.

Meer over Cosmetica

Blepharitis

Blepharitis is een chronische ontsteking van de oogleden en/of de vrije ooglidranden. Het is één van de meest voorkomende oogaandoeningen. Blepharitis wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld bacteriële infecties of huidaandoeningen zoals acne rosacea. Blepharitis is o.a. te behandelen met Blephaclaen, Blephasol en Blephagel.

Meer over blepharitis

Droge ogen

Volgens Europese experts heeft één op de zes volwassenen last van droge ogen. De oorzaken kunnen heel verschillend zijn. Droge ogen kunnen ontstaan door te werken met de computer, airconditioning, roken, contactlenzen, ozon, smog en door bepaalde ziekten en  geneesmiddelen.

Droge ogen