eycare cosmetics

Eye Care Cosmetics

Eye Care Cosmetics is een make-up lijn voor mensen met gevoelige ogen en/of een gevoelige huid en zeer geschikt voor contactlensdragers. Eye Care Cosmetica heeft een zeer ruim assortiment van o.a. mascara, wenkbrauwpotloden, oogschaduwpotloden, removers en crèmes.

350x250

Onze Specialisten

Ons team specialisten bestaat uit gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten met 20 jaar optiekervaring. Wij zijn erg enthousiast en hopen dat u zich als klant bij ons thuis voelt. Wij willen een gemoedelijke sfeer creëren, waarin persoonlijke aandacht en service vanzelfsprekend is.

oogmeting

Oogmetingen

De verschillende oogmetingen bij Ponsioen Optiek wordt altijd uitgevoerd door een erkende en gediplomeerde Opticien en/of Contactlensspecialist. We nemen ruim de tijd om de meting zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Ook voor een prisma-meting kunt u bij Ponsioen Optiek terecht.

ursapharm

Droge ogen

De oorzaken van droge ogen kunnen heel verschillend zijn. Producten om het oog te bevochtigen moeten afgestemd worden op de individuele behoeften.Wij werken met oogdruppels van Ursapharm®. Deze druppels bieden voor vele problemen de juiste oplossing. Benieuwd of deze oogdruppels voor u de oplossing zijn?

41322820_717444595284279_2653128887755873706_n

i.Scription

U herkent het vast wel. ’s Avonds rijdt u met de auto en merkt dat u minder scherp ziet dan overdag, ook al draagt u dezelfde bril. U begint met uw ogen te knijpen, in een poging uw zicht te verbeteren. Met de ZEISS nachtzichtmeting simuleren wij deze donkere omstandigheden en sporen we alle oogfouten op die ’s nachts onscherp zicht veroorzaken.

contactlenzen

Contactlenzen

Bij Ponsioen Optiek kunt u terecht voor allerlei soorten contactlenzen. Zoals de traditionele harde, vormstabiele, lenzen en daarnaast diverse zachte zuurstofdoorlatende lenzen. Er zijn enkelvoudige lenzen (voor veraf), lenzen voor ogen met cilinders en ook multifocaal, dus met leesgedeelte voor scherp zicht op alle afstanden.