Charity

Samen voor Sri Lanka

Samen voor Sri Lanka is een stichting opgericht in 2002 om weeskinderen op te vangen in Sri Lanka. Ponsioen Optiek probeert geld in te zamelen door kleine presentjes te verkopen die door de kinderen zelf zijn gemaakt. Al het geld wordt besteed aan het onderhoud van de weeshuizen en het levensonderhoud/ studie van de kinderen. Wilt u de weeskinderen in Sri Lanka helpen? Steun dan dit goede doel door een handgemaakt product te kopen of een bijdrage te doen.Bij voorbaat hartelijk bedankt!
Kijk voor meer informatie op: http://www.samenvoorsrilanka.org

sri lanka
roemenie

Inzameling oude brillen voor Roemenië

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor de arme bevolking van Roemenië. Onze contactpersonen: Ventu en Pieter van Abshoven-Martin bezoeken Roemenië regelmatig, waar zij samen met huisarts Rozalia Kovacs mensen met zichtproblemen helpen aan een “nieuwe” bril. Heeft u nog oude brillen over? Lever ze dan in bij Ponsioen Optiek en wij sturen deze brillen door naar Roemenië. Bij voorbaat hartelijk bedankt!

(01-12-2021: i.v.m. Covid19 is het helaas niet mogelijk naar Roemenië te reizen, vandaar de inzameling tijdelijk is gestopt)