Charlotte Belder

Wall of F(r)ame

Bent u ook tevreden over uw nieuwe bril en wilt u dit iedereen laten weten, stuur dan een foto van uzelf met uw nieuwe bril naar info@ponsioenoptiek.nl en wordt ambassadeur van Ponsioen Optiek.

sale

Bril van de maand

In de maand JANUARI is er geen Bril van de Maand. We hebben namelijk SALE. Heel veel monturen verkrijgbaar vanaf 0 euro. De actie loopt van 29 december 2020 t/m 30 januari 2021.

CORONAVIRUS

Het Coronavirus

In verband met het Coronavirus verzoeken wij u een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren bij binnenkomst. Daarnaast hebben we de hygiëne in de winkel & oogmeetruimte aangescherpt.

cool t school by Ponsioen Optiek

COOL TO SCHOOL

Ga straks COOL TO SCHOOL met je zelf gemaakte bril. Koop nu een bril bij Ponsioen Optiek en je mag zelf, samen met de Opticien, je glazen inslijpen en ga naar huis met een brildiploma!

Olaf van Kessel

Hulp-Opticien

Olaf van Kessel is onze nieuwe Hulp-Opticien! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Wat fijn dat je hebt geholpen met het inslijpen van je glazen. Veel kijkplezier met je nieuwe bril!

Chairty-cover-image

Charity

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor arme mensen in Roemenië. Ook zamelen we geld in voor de weeskinderen van het Wilhelmina Weeshuis in Sri Lanka.