Bril kapot

Bril 2 Go 

Nieuw bij Ponsioen Optiek: Bril 2 Go. Met spoed een nieuwe verte- en/of leesbril nodig. Wij hebben je bril in 1 uur klaar met onze Zeiss voorraad glazen. (mits sterkte voorradig)

XIT EYEWEAR

Xit Eyewear

Nieuw bij Ponsioen Optiek: Xit Eyewear, een bijzondere collectie handgemaakt in Marseille. Met unieke vormen en kleuren is deze collectie echt een toevoeging aan ons assortiment.

Hr en Mw Roozendaal

Wall of F(r)ame

De heer & mevrouw Roozendaal zijn onze nieuwe ambassadeurs! Bent u ook zo tevreden over uw nieuwe bril, schrijf dan hier een leuke recensie. Degene met de leukste reactie wint een prijs.

Chairty-cover-image

Charity

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor arme mensen in Roemenië. Ook zamelen we geld in voor de weeskinderen van het Wilhelmina Weeshuis in Sri Lanka. 

Willemijn

Hulp-Opticien

Willemijn is onze nieuwe Hulp-Opticien! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Wat fijn dat je hebt geholpen met het inslijpen van je glazen. Veel kijkplezier met je nieuwe bril!

brilspray

Bril schoonmaak tips

Gebruik de reinigingsspray van Ponsioen Optiek. Deze spray is puur natuur en ruikt lekker fris. Beide zijden van het glas bespuiten en droogwrijven met een schone (microvezel) doek.