barbara meester

Wall of F(r)ame

Bent u ook tevreden over uw nieuwe bril en wilt u dit iedereen laten weten, stuur dan een foto van uzelf met uw nieuwe bril naar info@ponsioenoptiek.nl en wordt ambassadeur van Ponsioen Optiek.

bril van de maand september 2020

Bril van de maand

De bril van de maand SEPTEMBER is Hickmann. Dit model is verkrijgbaar in 2 kleuren (zwart en bruin) Klik hier voor deze fantastische aanbieding. De actie loopt van 1 t/m 30 september 2020.

CORONAVIRUS

Het Coronavirus

In verband met het Coronavirus schudden wij geen handen en staat er desinfectie-handgel voor u bij de ingang. Daarnaast hebben we de hygiëne in de winkel & oogmeetruimte aangescherpt.

cool t school by Ponsioen Optiek

COOL TO SCHOOL

Ga straks COOL TO SCHOOL met je zelf gemaakte bril. Koop nu een bril bij Ponsioen Optiek en je mag zelf, samen met de Opticien, je glazen inslijpen en ga naar huis met een brildiploma!

website

Zomeractie

De zomeractie is weer van start gegaan. Ook dit jaar bieden wij mooie zonneglazen aan voor een aantrekkelijke prijs. Zonneglazen zijn verkrijgbaar vanaf € 19* per paar. (*vraag naar de voorwaarden)

personeel gezocht

PERSONEEL GEZOCHT

scholier/ student voor de zaterdag en vakantie. Ben je enthousiast en is werken in een gezellig team iets voor jou? Reageer dan snel en mail je C.V. met jouw motivatie en foto naar info@ponsioenoptiek.nl

hj

Henry Jullien

Henry Jullien is een van de oudste Franse brillenfabrikanten. De monturen  worden met de hand vervaardigd in Lon-le-Saunier, Frankrijk.  Een prachtige klassieke en tijdloze collectie!

naut hoekstra

Hulp-Opticien

Naut Hoekstra is onze nieuwe Hulp-Opticien! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Wat fijn dat je hebt geholpen met het inslijpen van je glazen. Veel kijkplezier met je nieuwe bril!

Chairty-cover-image

Charity

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor arme mensen in Roemenië. Ook zamelen we geld in voor de weeskinderen van het Wilhelmina Weeshuis in Sri Lanka.