Jillus van den Heuvel

Wall of F(r)ame

Jillus van den Heuvel is onze nieuwe ambassadeur! Bent u ook zo tevreden over uw nieuwe bril, schrijf dan hier een leuke recensie. Degene met de leukste reactie wint een prijs.

zeiss anti condens kit

ZEISS ANTI-CONDENS KIT

Heeft u ook last van een beslagen bril door het dragen van een mondkapje? Wij hebben de oplossing! Zeiss Anti-Condens Kit. Nu verkrijgbaar bij Ponsioen Optiek voor €9,99.

Coronamaatregelen

Het Coronavirus

In verband met het Covid19 virus verzoeken wij u uw handen te desinfecteren bij binnenkomst. Onze Opticiens & Contactlensspecialisten dragen tijdens de oogonderzoeken een mondkapje.

BRIL 2 GO

Bril 2 Go 

Nieuw bij Ponsioen Optiek: Bril 2 Go. Met spoed een nieuwe verte- en/of leesbril nodig. Wij hebben je bril in 1 uur klaar met onze Zeiss voorraad glazen. (mits sterkte voorradig)

Joas Stoel

Hulp-Opticien

Joas Stoel is onze nieuwe Hulp-Opticien! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Wat fijn dat je hebt geholpen met het inslijpen van je glazen. Veel kijkplezier met je nieuwe bril!

Chairty-cover-image

Charity

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor arme mensen in Roemenië. Ook zamelen we geld in voor de weeskinderen van het Wilhelmina Weeshuis in Sri Lanka.