wall of frame afbeelding news

Wall of F(r)ame

Bent u ook tevreden over uw nieuwe bril en wilt u dit iedereen laten weten, stuur dan een foto van uzelf met uw nieuwe bril naar info@ponsioenoptiek.nl en wordt ambassadeur van Ponsioen Optiek.

nout van den berg

Hulp-Opticien

Nout van den Berg is onze nieuwe Hulp-Opticien! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Wat fijn dat je hebt geholpen met het inslijpen van je glazen. Veel kijkplezier met je nieuwe bril!

Daniel Ponsioen

HOERA EEN ZOON!

Vol trots en blijdschap wil ik u aankondigen dat mijn echtgenote Chantal op 01 juli 2019 om 23.49 uur is bevallen van ons vierde kindje, een gezonde en prachtige zoon.

Chairty-cover-image

Charity

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor arme mensen in Roemenië. Ook zamelen we geld in voor de weeskinderen van het Wilhelmina Weeshuis in Sri Lanka. 

mila

Nieuw Team-lid

We hebben een nieuwe medewerker. Op zaterdag en in de vakanties zal Mila Cadjenovic ons team komen versterken. Mila is 15 jaar oud en zit op het Groene Hart Top Mavo.

quickgrid_201941812240647

Red Bull SPECT

Deze zomer hebben we een nieuw zonnebrillen merk in ons assortiment. Red Bull SPECT. Deze zonnebrillen zijn allemaal gepolariseerd en sommige hebben uitschuifbare krulveren.