Jacqueline Grauwen

Wall of F(r)ame

Bent u ook tevreden over uw nieuwe bril en wilt u dit iedereen laten weten, stuur dan een foto van uzelf met uw nieuwe bril naar info@ponsioenoptiek.nl en wordt ambassadeur van Ponsioen Optiek.

BRIL VAN DE MAAND JULI 2020

Bril van de maand

De bril van de maand JULI is Neubau. Dit model is verkrijgbaar in 4 kleuren (blauw, rood, beige, zwart) Klik hier voor deze fantastische aanbieding. De actie loopt van 1 t/m 25 juli 2020.

CORONAVIRUS

Het Coronavirus

In verband met het Coronavirus schudden wij geen handen en staat er desinfectie-handgel voor u bij de ingang. Daarnaast hebben we de hygiëne in de winkel & oogmeetruimte aangescherpt.

website

Zomeractie

De zomeractie is weer van start gegaan. Ook dit jaar bieden wij mooie zonneglazen aan voor een aantrekkelijke prijs. Zonneglazen zijn verkrijgbaar vanaf € 19* per paar. (*vraag naar de voorwaarden)

koelbox actie

Win een koelbox!

Wie gaat deze te gekke Ray-Ban koelbox winnen? Koop een zonnebril en wie weet zit jij deze zomer aan het strand (of i.v.m. het COVID19 in je eigen achtertuin) met gekoelde drankjes!

IMAGO zonnebrillen

IMAGO Ultralight SUN

Alle monturen van Imago worden vervaardigd uit lichte materiaal soorten. Naast de monturen zijn er dit voorjaar ook zonnebrillen verkrijgbaar. IMAGO is exclusief verkrijgbaar bij Ponsioen Optiek!

hj

Henry Jullien

Henry Jullien is een van de oudste Franse brillenfabrikanten. De monturen  worden met de hand vervaardigd in Lon-le-Saunier, Frankrijk.  Een prachtige klassieke en tijdloze collectie!

Julia Ponsioen

Hulp-Opticien

Julia Ponsioen is onze nieuwe Hulp-Opticien! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Wat fijn dat je hebt geholpen met het inslijpen van je glazen. Veel kijkplezier met je nieuwe bril!

Chairty-cover-image

Charity

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor arme mensen in Roemenië. Ook zamelen we geld in voor de weeskinderen van het Wilhelmina Weeshuis in Sri Lanka.