Marijke Turk- van Velzen

Wall of F(r)ame

Marijke Turk- van Velzen is onze nieuwe ambassadeur! Bent u ook zo tevreden over uw nieuwe bril, schrijf dan hier een leuke recensie. Degene met de leukste reactie wint een prijs.

zeiss anti condens kit

ZEISS ANTI-CONDENS KIT

Heeft u ook last van een beslagen bril door het dragen van een mondkapje? Wij hebben de oplossing! Zeiss Anti-Condens Kit. Nu verkrijgbaar bij Ponsioen Optiek voor €9,99.

Coronamaatregelen

Het Coronavirus

In verband met het Coronavirus verzoeken wij u een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren bij binnenkomst. Daarnaast hebben we de hygiëne in de winkel & oogmeetruimte aangescherpt.

cool t school by Ponsioen Optiek

COOL TO SCHOOL

Ga straks COOL TO SCHOOL met je zelf gemaakte bril. Koop nu een bril bij Ponsioen Optiek en je mag zelf, samen met de Opticien, je glazen inslijpen en ga naar huis met een brildiploma!

Esmee van der Graft

Hulp-Opticien

Esmee van der Graft is onze nieuwe Hulp-Opticien! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Wat fijn dat je hebt geholpen met het inslijpen van je glazen. Veel kijkplezier met je nieuwe bril!

Chairty-cover-image

Charity

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor arme mensen in Roemenië. Ook zamelen we geld in voor de weeskinderen van het Wilhelmina Weeshuis in Sri Lanka.