wall of frame afbeelding news

Wall of F(r)ame

Bent u ook tevreden over uw nieuwe bril en wilt u dit iedereen laten weten, stuur dan een foto van uzelf met uw nieuwe bril naar info@ponsioenoptiek.nl en wordt ambassadeur van Ponsioen Optiek.

website

NAJAARSACTIE

Vindt u het storend dat u in het donker verblind wordt door tegemoetkomend verkeer, dan is een bril met ZEISS DriveSafe brillenglazen echt iets voor u! Deze actie loopt van 19 nov t/m 31 dec 2019

b3f175f9618e96645793f935aabb5e6d

Nieuw: François Pinton

Het succesverhaal van deze monturen begon in Parijs tijdens de jaren 50. Het excellente vakmanschap is tot op heden nog altijd terug te vinden in de collectie van dit iconische merk.

Chairty-cover-image

Charity

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor arme mensen in Roemenië. Ook zamelen we geld in voor de weeskinderen van het Wilhelmina Weeshuis in Sri Lanka. 

ponsioen optiek

Hulp-Opticien

Mike van den Berg is onze nieuwe Hulp-Opticien! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Wat fijn dat je hebt geholpen met het inslijpen van je glazen. Veel kijkplezier met je nieuwe bril!

unnamed

Breaking News!

Afgelopen weken zijn wij druk aan de slag gegaan om de winkel te restylen. Maar we zijn nog niet klaar….Uiteraard blijven we tijdens de werkzaamheden gewoon voor u open!