wall of frame afbeelding news

Wall of F(r)ame

Bent u ook tevreden over uw nieuwe bril en wilt u dit iedereen laten weten, stuur dan een foto van uzelf met uw nieuwe bril naar info@ponsioenoptiek.nl en wordt ambassadeur van Ponsioen Optiek.

nieuws item

Hulp-Opticien

Tygo Bleijenberg is onze nieuwe Hulp-Opticien! Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Wat fijn dat je hebt geholpen met het inslijpen van je glazen. Veel kijkplezier met je nieuwe bril!

nieuws zwangerschapsverlof

Zwangerschapsverlof

Nu is het dan zover… Chantal gaat per 28 mei met zwangerschapsverlof. We verwachten ons vierde kindje begin juli 2019. Via social media of de etalage zullen we u op de hoogte houden.

Chairty-cover-image

Charity

Ponsioen Optiek zamelt oude brillen in voor arme mensen in Roemenië. Ook zamelen we geld in voor de weeskinderen van het Wilhelmina Weeshuis in Sri Lanka. 

mila

Nieuw Team-lid

We hebben een nieuwe medewerker. Op zaterdag en in de vakanties zal Mila Cadjenovic ons team komen versterken. Mila is 15 jaar oud en zit op het Groene Hart Top Mavo.

quickgrid_201941812240647

Red Bull SPECT

Deze zomer hebben we een nieuw zonnebrillen merk in ons assortiment. Red Bull SPECT. Deze zonnebrillen zijn allemaal gepolariseerd en sommige hebben uitschuifbare krulveren.