Revolution Slider Error: Slider with alias oogmeting11 not found.
Maybe you mean: 'main-slider-1' or 'home1' or 'single-product-slide' or 'oogmeting1' or 'brillen1' or 'kinderen1'

Niet tevreden multifocaaldragers opgelet:

Draagt u reeds een multifocale bril maar is het niet wat u ervan had verwacht? Bent u al een aantal keer terug geweest maar zonder resultaat? Bent u weggestuurd omdat u weer langer moet wennen? Heeft u last van:

  • hoofdpijn,
  • duizeligheid,
  • onscherp zicht,
  • vertekening
  • last met lezen,
  • een stijve nek,
  • vermoeidheid
  • struikelen wanneer u de trap op loopt?

 

Kom dan naar Ponsioen Optiek, Hét Multifocaal Centrum van Nederland. Onze Multifocaalspecialisten adviseren u graag. Maak een afspraak in de winkel of op onze contactpagina en neem voor een volledig advies de gegevens mee van uw huidige en eventueel vorige (multifocale) brillenglazen.

De Multifocaalspecialisten van Ponsioen Optiek geven u graag vrijblijvend advies over dé beste kijkoplossing met multifocale glazen.

Het vervaardigen van multifocale brillenglazen is altijd al iets bijzonders geweest. Multifocale brillenglazen zorgen voor een vloeiend, helder zicht van dichtbij tot veraf in één brillenglas – zonder verspringing of overgang in het beeld. Dat maakt multifocale brillenglazen in de optische technologie werkelijk uniek. Vervaardiging vereist niet alleen veel kennis en een groot aantal optische berekeningen, maar ook de exacte persoonlijke parameters van de drager.

Comfortabel en goed zicht – op afstand, van dichtbij en alle tussengelegen afstanden: Multifocale brillenglazen bieden de beste oplossing voor zichtproblemen. Maar het is ook een van de meest complexe oplossingen. Om nabijzicht te verbeteren moet de sterkte (dioptrie) van het brillenglas worden vermeerderd. Daarom is het onderste deel van multifocale brillenglazen holler van vorm.

Het bovenste deel van de brillenglazen biedt zicht op lange afstand en het gedeelte daartussen – het zogeheten overgangs- of progressiegebied – zorgt voor perfect zicht op alle tussengelegen afstanden, bijvoorbeeld om goed van een beeldscherm te kunnen lezen. Als gevolg van het fabricageproces liggen de randen van dit gebied buiten het brandpunt – en in een mate die verschilt afhankelijk van de kwaliteit van het multifocale glasontwerp en de mate van aanpassing.

Hoe meer het ontwerp van een multifocaal brillenglas rekening houdt met de persoonlijke parameters van de drager, des te comfortabeler en meer ontspannen het zicht – en des te korter het wennen.