Goede voornemens….

Ook zo’n verrekte hekel aan goede voornemens, nou hier wel! Waarom moet ineens per 1 januari alles gereset worden? Ik ben zo eind januari wel benieuwd of iedereen zijn goede voornemens nog volhoudt….

Een van die lekkere goede voornemens is… Meer bewegen/sporten….

Waarom in januari???? Even erbij vertellen dat ik geen sportschoolmens ben (puur het idee al dat ik er naartoe moet, gaat ehm echt niet worden..) Maar afgezien daarvan, het is gewoon zo koud buiten!!! Fietsen vind ik normaliter nog wel leuk (met zon en een klein briesje. Maar niet in de kou, regen en harde wind). Met Evi in mijn oren hardlopen vind ik echt een verschrikking. Na 20 minuten ben ik gesloopt en vriezen mijn oren van mijn hoofd.

Petje af voor alle doorzetters, echt ontzettend knap en super stoer! Voor de brildragers heb ik  een paar tips, want zeg nou zelf, sporten met je prachtige, mooie bril waar je natuurlijk ontzettend zuinig op bent, is niet alleen zonde, maar ook zeer onpraktisch.

  • Een sportbril is een goede optie. Het voordeel van een goede sportbril is dat er geen metalen onderdelen in zitten die gevaarlijk kunnen zijn als je valt. Bovendien kunnen ze tegen zweet.
  • Contactlenzen zijn ook fijn. Hierbij vermijd je het probleem dat de bril afzakt, kapot gaat bij het voetballen, beslaat met slecht weer of op de bodem zinkt bij het zwemmen. Niet iedereen wil of kan dit, dus je bent altijd welkom om te kijken of dit tot de mogelijkheden behoort.
  • Een sportkoordje voorkomt ook veel van deze problemen. Ben je een fanatieke watersporter? Er bestaan ook sportkoordjes die blijven drijven. Toch zonde als je dure bril op de bodem van de Zegerplas ligt.
  • Last but not least… De sportzonnebril van Adidas. Het voordeel van deze bril is dat je kunt wisselen met glazen. Als de zon schijnt zet je de zonneglazen er in en anders blanke of meekleurende glazen. Een bril houdt namelijk ook wind en vliegjes tegen. Dit is fijn met skiën, schaatsen en fietsen. Welke sport eigenlijk niet en je kunt er een adapter inzetten voor de sterkte. Deze kan eruit wanneer nodig. Dus wil je de zonneglazen gebruiken met contactlenzen? Dan kan dit ook. Bovendien zijn de brillen standaard uitgerust met een antislip neusbrug, zweetband en antislip strips op de veren.

Veel succes met het volhouden van jullie goede voornemens!! (En iedereen die zijn goede voornemens verschuift naar mei… Snap ik hoor ;-))

Groetjes,
Chantal