Glazen voor dagelijks gebruik en veiliger rijgedrag.

Veel mensen voelen zich onzeker, ongemakkelijk en gestrest tijdens het rijden. Dit is vooral onder moeilijke licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering of in het donker. Autorijden kan een echte uitdaging zijn, voor iedereen – ongeacht de afstand – en goed zicht is essentieel voor de veiligheid.

Vindt u het storend dat u in het donker verblind wordt door tegemoetkomend verkeer en vindt u het lastig u te heroriënteren wanneer u van het wegdek naar het dashboard en in uw achteruitkijk- en zijspiegelskijkt? Dan is een bril met ZEISS DriveSafe brillenglazen echt iets voor u!

Met DriveSafe glazen introduceert ZEISS een nieuwe productcategorie glazen voor dagelijks gebruik. Ook als u in het dagelijkse leven geen bril nodig heeft. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften qua zicht van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen met hun dagelijkse glazen. Bijzonder aan dit glas is de coating, ontwikkeld in samenwerking met autolampenfabrikant HELLA, die schitteringen tot 64% weert en het design dat is geoptimaliseerd voor het besturen van een auto.

DriveSafe glazen van ZEISS zijn zowel verkrijgbaar in enkelvoudige als in multifocale varianten.