Bij Ponsioen Optiek kunt u terecht voor allerlei soorten glazen. Zoals enkelvoudige glazen, multifocale glazen en nog veel meer soorten glazen. Hieronder kunt u ons aanbod in glazen bekijken.

Enkelvoudige glazen

Brillen met enkelvoudige glazen zijn geschikt voor mensen die slechts op één afstand een bril nodig hebben. Denk aan de lees- of computerbril óf een bril om veraf scherp te kunnen zien.

Meer over Enkelvoudige glazen

Digital glazen

We kijken gemiddeld tot 80 keer per dag naar onze smartphone of ander mobiel apparaat. Door onze kijkafstand snel te verplaatsen van dichtbij naar veraf en terug, stellen we onze ogen voor een aanzienlijke uitdaging.

Meer over Digital glazen

Multifocale & Bifocale glazen

Voor velen onder ons komt het moment dat niet alleen veraf, maar ook dichtbij zien niet meer zo soepel verloopt als voorheen. De ‘armen worden te kort’ en bij te weinig licht is iets van dichtbij bekijken niet meer zo gemakkelijk. Dit wordt regelmatig opgelost door een leesbril.

Meer over Multifocale & Bifocale glazen

ZEISS DriveSafe glazen

Glazen voor dagelijks gebruik en veiliger rijgedrag.

Veel mensen voelen zich onzeker, ongemakkelijk en gestrest tijdens het rijden. Dit is vooral onder moeilijke licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering of in het donker. Autorijden kan een echte uitdaging zijn, voor iedereen – ongeacht de afstand – en goed zicht is essentieel voor de veiligheid.

Meer over ZEISS DriveSafe glazen

Nachtzicht: i.Scription

U herkent het vast wel. ’s Avonds rijdt u met de auto en merkt dat u minder scherp ziet dan overdag, ook al draagt u dezelfde bril. U begint met uw ogen te knijpen, in een poging uw zicht te verbeteren. Brildragers, maar ook mensen die geen bril dragen, hebben vaak last van onscherp zicht, reflecties of halo’s, vooral in de schemering of ’s nachts. Autorijden wordt op die manier heel vermoeiend en bovendien gevaarlijk.

Meer over Nachtzicht: i.Scription

Computer glazen

Tegenwoordig is de computer niet meer weg te denken. Op werk of prive, mensen zijn steeds vaker achter het beeldscherm te vinden. Ideaal voor hen zijn officeglazen, ook bekend als computerglazen.

meer over Computer glazen

Zonneglazen

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan zonneglazen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en contrast verhogende kleuren, met honderd procent UV-bescherming voor comfort en veilig zicht.

Meer over Zonneglazen