eye-care-new
- hylo fresh

Hylo Fresh

Kalmeert en bevochtigt de ogen door ze nieuwe frisheid te geven. Bij vermoeide en geïrriteerde ogen, langdurig gebruik van computer, televisie, tablet. Bij lichte irritatie van contactlenzen.

- hylo care

Hylo Care

Bescherming en intensieve verzorging voor gestreste ogen. Lichte tot gemiddelde typen droge ogen evenals ondersteuning in het helingsproces bij een beschadigd oogoppervlak.

- hylo comod

Hylo Comod

Bevochtiging bij middelmatige droge ogen. Matige symptomen van droge ogen en postoperatief. Branderige ogen, zanderige ogen en tranende ogen.

- hylo gel

Hylo Gel

Bijzonder Intensieve en lang aanhoudende bevochtiging van ernstige en/of chronische droge ogen. Met name bij Sjögren, Postoperatief: refractieve chrirurgie, cataractchirurgie e.a.

- hylo dual

Hylo Dual

Bevochtiging van matige droge ogen met een instabiele traanfilm. Verlichting van terugkerende ontstekings- en allergische reacties dankzij het hydraterende complex gevormd door ectoine .

- hylo intens

Hylo Dual Intense

Intensieve bevochtiging van zeer droge ogen. Voorkomen van evaporatie van tranen door stabilisatie van de lipidenlaag van de traanfilm en ondersteuning van de afweerfunctie tegen ontstekingsstimuli.

- hylo parin

Hylo Parin

Verzorging van de geïrriteerde cornea en conjunctiva. Lichte tot gemiddelde typen droge ogen, hooikoorts en bij chronische corneale aandoeningen.

- vit a pos

Vit A Pos

Verbetering van de traanfilm en bescherming tegen korstjes. Voor alle typen droge ogen tijdens de nacht en voor bevochtiging tijdens anesthesie.