Zachte lenzen

Bij Ponsioen Optiek werken we met contactlenspakketten. In dit pakket zitten de lenzen voor een half jaar met vloeistof, de controle is, bij afname van een halfjaarpakket, gratis. Dit houdt ook in dat mocht er in de tussentijd iets met uw oog zijn u altijd welkom bent voor een extra check-up.

We werken met de nieuwste generatie Siliconen Hydrogel lenzen, waaronder de Ultra® van Bausch en Lomb. Deze contactlenzen zijn zeer geschikt voor mensen met droge ogen en/ of voor mensen die veelvuldig met een computer werken.

Ook het type contactlensvloeistof is van groot belang bij het comfortabel dragen zachte contactlenzen. Bij Ponsioen Optiek werken we met vloeistoffen op basis van waterstofperoxide, zoals bijvoorbeeld Easysept en ‘alles in 1’ vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld Complete Revitalens, Optifree Puremoist en ons (goedkoper) huismerk Ponsioen vloeistof.

Heeft u last met uw huidige contactlenzen? Kijk dan eens of u wel de juiste vloeistof gebruikt en kies zonodig voor een andere variant. Bezoek ons in de winkel voor meer informatie.