Bij Ponsioen Optiek kunt u terecht voor allerlei soorten contactlenzen. Zoals de traditionele harde, vormstabiele, lenzen en daarnaast diverse zachte zuurstofdoorlatende lenzen. Er zijn enkelvoudige lenzen (voor veraf), lenzen voor ogen met cilinders en ook meervoudig, dus met leesgedeelte voor scherp zicht op alle afstanden.

Zachte lenzen

Bij Ponsioen Optiek werken we met contactlenspakketten. In dit pakket zitten de lenzen voor een half jaar met vloeistof, de controle is, bij afname van een halfjaarpakket, gratis. Dit houdt ook in dat mocht er in de tussentijd iets met uw oog zijn u altijd welkom bent voor een extra check-up. Heeft u nog vloeistof genoeg en heeft u alleen contactlenzen nodig? Dan zijn de contactlenzen ook los verkrijgbaar (6pack).

Harde lenzen

Bij Ponsioen Optiek werken we met verschillende leveranciers van vormstabiele (harde) contactlenzen. Er zijn verte lenzen, cilindrische lenzen en ook multifocale contactlenzen. Benieuwd of harde contactlenzen voor u de oplossing is? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.