Bent u op zoek naar een leuke, trendy, moderne of juist klassieke bril? Dan bent u bij Ponsioen Optiek aan het goede adres. We nemen alle tijd voor u om het perfecte montuur bij uw gezicht te vinden. Uw kleding kunt u dagelijks wisselen maar een bril heeft u doorgaans toch dagelijks op.

Reden te meer om kritisch te zijn bij de keuze van de juiste bril.

Monturen

Op zoek naar een bril en wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan hier een deel van ons assortiment met prachtige monturen.

Kinderbrillen

Bent u op zoek naar een kinderbril en wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan hier een deel van ons assortiment met de leukste kinderbrillen.

Zonnebrillen

Bent u op zoek naar een kinderbril en wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan hier een deel van ons assortiment met de leukste kinderbrillen.

Onderhoud

U wilt natuurlijk optimaal plezier hebben van uw bril. Om optimaal plezier te hebben van uw bril is het zeer belangrijk om hier de juiste onderhoud bij te geven. Hier vind u wat tips om uw bril goed te kunnen onderhouden.

Zorgvergoeding

In deze brochure treft u het overzicht aan van de vergoedingen voor brillen(glazen) en contactlenzen, zoals de zorgverzekeraars in Nederland die per 1 januari 2016 in hun aanvullende verzekeringen hebben opgenomen. Dit zijn de vergoedingen die verzekerden kunnen krijgen, ongeacht waar ze hun bril of contactlenzen aanschaffen. Indien een verzekering geen bril- of lensvergoeding bevat, is deze hierin niet opgenomen. Ook collectieve verzekeringen zijn niet opgenomen in dit overzicht