Online vs fysieke winkel

Ohhhh, als je me vijf jaar geleden had verteld dat ik dit zou schrijven, dan had ik je niet geloofd. Ik ben namelijk absoluut niet van het online shoppen! Als ik een nieuwe broek of shirt nodig heb, ga ik nog steeds het liefst  naar een fysieke winkel. Ik wil graag kleding kunnen passen, de stof kunnen voelen en advies kunnen krijgen van een verkoopster.

Lees Meer

Autorijden

De herfst is begonnen. Nou, dat hebben we gemerkt de afgelopen weken! Wat is het weer onvoorspelbaar en ook best nat. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er nog niet helemaal aan toe ben. De zomer was veel te kort en veel te regenachtig naar mijn idee! Maar ja, we hebben het er maar mee te doen.

Lees Meer

COOL TO SCHOOL

De scholen zijn bij ons weer begonnen. Met een klein beetje heimwee kijk ik terug naar de vakantie. Heerlijk relaxed, genieten, ontspannen met de kids. Maar goed, aan alles komt een eind, zo ook aan de vakantie. Met frisse moed beginnen we aan de week. Van te voren alle schoolspullen gekocht. Dit jaar voor het eerst 2 kinderen die naar de basisschool gaan.

Lees Meer

Waarom een goede zonnebril?

Veel mensen vragen zich af waarom een goede zonnebril zo belangrijk is. Dat UV-straling schadelijk is voor de huid, weten de meeste mensen wel. Dat hetzelfde geldt voor de ogen, weten helaas veel mensen niet.De schade merk je dan ook niet meteen, maar op latere leeftijd kan dit het verschil betekenen tussen goed blijven zien, of slechtziend worden.

Lees Meer