Big News!!!

Eindelijk kunnen we het dan vertellen…….

We zijn zwanger van ons vierde kindje!!! He-le-maal HAPPY!

Nu kan ik als ervaringsdeskundige wel wat vertellen over zwanger zijn en kwaaltjes.

Begrijp me niet verkeerd hoor. Ben helemaal blij, maar die hormonen kunnen toch behoorlijk tekeer gaan…;-)

Afgezien van de misselijkheid en de vermoeidheid…… OMG!!! Kun je ook behoorlijk last krijgen van je ogen. Schrik niet, want niet alle klachten hoeven blijvend te zijn.

Zo kun je tijdens de zwangerschap een stuk slechter gaan zien. Geen reden tot paniek of om gelijk een nieuwe bril aan te schaffen, want vaak 3 maanden na de bevalling kan dit weer verbeteren. Punt blijft natuurlijk dat het wel lastig kan zijn en als je echt heel slecht gaat zien. Dit kan natuurlijk gevaarlijk zijn in het verkeer. Ik heb zelf een sterkteschommeling gehad van -2.00 tijdens de eerste zwangerschap. Gelukkig is dit weer verdwenen na de bevalling, maar het was wel erg lastig. (Het zicht kan trouwens ook verbeteren, voor de gelukkigen onder ons) We kijken het graag voor je na en denken mee met een tijdelijke oplossing.

Heb je veel last van duizelingen en dubbelzien? Misschien even langs de huisarts of je verloskundige, want het kan best zijn dat je last hebt van bloedarmoede.

Droge ogen zijn ook een veel voorkomend probleem en je raad het al, ook dat komt door de hormonen. Dit probleem is vrij eenvoudig op te lossen door de juiste druppel. Wel belangrijk is dat we goed kijken of je geen beschadigingen hebt op je hoornvlies om eventuele ontstekingen te voorkomen. Droge ogen zijn natuurlijk ook heel lastig als je contactlenzen draagt. Ook hier zijn weer verschillende oplossingen voor.

Twijfel je of ben je bezorgd? Kom dan langs in de winkel. We kunnen kijken hoe erg het is en wat we voor je kunnen betekenen. Je mag natuurlijk ook altijd even komen kletsen over die fijne hormonen.

Ik zie je wel verschijnen;-)

Groetjes,
Chantal