Autorijden

De herfst is begonnen. Nou, dat hebben we gemerkt de afgelopen weken! Wat is het weer onvoorspelbaar en ook best nat. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er nog niet helemaal aan toe ben. De zomer was veel te kort en veel te regenachtig naar mijn idee! Maar ja, we hebben het er maar mee te doen.

Goed voorbereid is het halve werk zeggen ze, dus nu de dagen korter worden en het slechte weer om de hoek is komen kijken, is het tijd voor een goede bril in de auto.

Veel mensen voelen zich vaak onzeker, ongemakkelijk en gestrest tijdens het autorijden. Dit is vooral onder moeilijke licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering of in het donker. Autorijden kan een echte uitdaging zijn en goed zicht is essentieel voor de veiligheid.
Met DriveSafe Brillenglazen introduceert ZEISS een nieuwe soort brillenglazen voor dagelijks gebruik. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen.

DriveSafe Brillenglazen van ZEISS zijn zowel verkrijgbaar in enkelvoudige als in multifocale glazen.

Vind jij het ook vervelend om in het donker of onder slechte weersomstandigheden te rijden. We adviseren jou graag in de winkel.

Groetjes,
Chantal